Slapend dienstverband – hoge of lage transitievergoeding betalen?
Moet de werkgever de hoge transitievergoeding (vóór 1 januari 2020) aan de werknemer betalen of de lage transitievergoeding (vanaf 1 januari 2020)?
Lees verder »
Leaseauto is arbeidsvoorwaarde – niet eenzijdig wijzigen
De leaseauto is een arbeidsvoorwaarde. De werkgever mocht de verstrekking van de leaseauto niet stopzetten, aldus de kantonrechter.
Lees verder »
ADVERTORIAL
Vijf thuiswerktips voor HR en Salarisprofessionals!

Kleed jezelf netjes aan, sla je ontbijt niet over, neem voldoende pauze; we kennen de belangrijkste tips om productief thuis te werken ondertussen al te goed. Maar waar loop je als HR- en salarisprofessional nog meer tegenaan nu thuiswerken het nieuwe normaal is? We duiken in die specifieke problemen en behandelen vijf manieren waarop Nmbrs® HR- en salarisprofessionals helpt bij het thuiswerken.

Lees meer »
Bedrag ineens, RVU en verlofsparen aangenomen – Bedrag ineens per 2023
Het wetsvoorstel Bedrag ineens, RVU en verlofsparen is aangenomen door de Eerste Kamer. Het Bedrag ineens treedt pas per 2023 in werking.
Lees verder »
Loonbeslag bij zorgbonus? – uitspraak kantonrechter
Maakt de gerechtsdeurwaarder misbruik van recht als hij beslag legt op de uit te keren zorgbonus? De kantonrechter doet uitspraak.
Lees verder »
ADVERTORIAL
De Wwft voor accountants | mr dr Arnaud Booij

• In 3 uur bij over de Wwft
• E-learning + gratis full colour naslagwerk
• Nascholen wanneer het u uitkomt

Lees verder »
Burn-outklachten voorkomen – aanpak psychosociale arbeidsbelasting
Staatssecretaris Van ’t Wout gaat in op het eindrapport Oorzaken, gevolgen en risicogroepen van burn-out van TNO.
Lees verder »
Advies bedrijfsarts leidend bij RIV-toets – antwoord op vragen
Minister Koolmees gaat in op het wetsvoorstel om het advies van een bedrijfsarts over de belastbaarheid van de werknemer leidend te maken bij de RIV-toets.
Lees verder »
CONTENTPARTNER
Een goed cv voor salarisadministrateurs in 2021: hoe ziet dat eruit?

Hoe stel je als salarisadministrateurs een cv samen dat indruk maakt? Wim van den Nobelen geeft aan wat je wel en niet moet opnemen in een cv.

Lees verder »
Arbeidsmigranten en corona – hoe zit het met werkplek en huisvesting?
Ministers Koolmees gaat in op de nieuwe lockdown-coronamaatregelen en de bescherming op de werkplek en bij huisvesting van arbeidsmigranten.
Lees verder »
Ongewenst gedrag op de (online) werkvloer en vertrouwenspersoon
Staatssecretaris Van 't Wout beantwoordt Kamervragen over (online) ongewenst gedrag op de werkvloer, de RI&E en het aanstellen van een vertrouwenspersoon.
Lees verder »
VACATURES
Salarisadministrateur – CROP Ede
Strictly People
Ede
OPLEIDING
Manager Payroll Services & Benefits

Ben je salarisadministrateur of -adviseur en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van organisatie en management? En wil je leren hoe je je management adviseert over beloningsbeleid? Dan is deze vakopleiding Manager Payroll Services & Benefits geschikt voor jou. In deze opleiding leer je alles over beloningsbeleid, HR en management, zodat jij binnen […]

Lees verder »